svende
Stugor öppet året runt
Cabins available all-year-round
Hütten ganzjährig geöffnet

Covid-19

Kära gäster,

Med anledning av Covid-19 vill vi gå ut med information till er om hur vi hanterar detta. Vi vill alltid att våra gäster ska känna sig trygga och ha en bra upplevelse när ni besöker oss, men i dessa tider är det kanske extra viktigt att poängtera det.

Ni som bor i husvagn/husbil/tält har med ert eget boende och en miljö ni själva kontrollerar där ni kan känna er lika trygga som hemma. Ni som bor i våra stugor eller rum ska också kunna känna er trygga.

Vi städar stugorna/rummen noggrant mellan gästerna med extra fokus på desinficering av kontaktytor, såsom lampknappar och handtag.

Likaså i servicehus och andra gemensamma utrymmen. Extra fokus på desinficering av områden som är utsatta för mycket beröring.

Tvål finns alltid påfyllt i toaletterna och en del andra gemensamma utrymmen. Ni har alltid tillgång till att tvätta händerna och vi uppmanar alla gäster att göra detta ofta och noggrant.

All personal är informerad om vikten att hålla god handhygien och arbeta på ett säkert sätt, både för vår skull men även för våra gästers.

Det finns gott om utrymme mellan campingplatserna och även mellan stugorna, vill man kan man därför vara i sin egen sfär utan att ha andra tätt inpå. På campingsemestrar vistas vi mycket utomhus, vilket är en trygghet i sig samtidigt som vi får frisk luft. Prata med personalen om det finns något ni känner er osäkra över.

Ta hand om er!